پلی کلینیک سلامت روان رسا به جامعه خدمات متمایزی ارائه کند


اولین گردهمایی درمانگران پلی کلینیک سلامت روان رسا سازمان با حضور دکتر مسعود حبیبی رئیس و دکتر امیر للـه‌گانی معاون درمان سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، با هدف هماهنگی و آمادگی جهت ورود به سال جدید در محل پژوهشکده فناوری‌های زخم و ترمیم بافت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، در این جلسه دکتر مسعود حبیبی، رئیس سازمان با ابراز خرسندی از اینکه پلی کلینیک سلامت روان رسا با بهره مندی از تجارب علمی و اجتماعی اساتید خود فعالیت می‌کند گفت: وجه تمایز کلینیک سلامت روان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران رجوع به اساتید و شما بزرگواران است. امیدوارم این رجوع ادامه داشته باشد تا مسیر آینده بر اساس بهترین نظرات و اقدامات موثر طی شود.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در ادامه افزود: باورم بر این است که وقتی کار را به دست نخبگان و صاحب نظران می‌سپاریم کار به بهترین شکل ممکن انجام می‌شود.

حبیبی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در کشور ما فعالیت‌های بزرگی انجام شده است اما این کارها بعضا به خاطر ایزوله شدن در اختیار همگان قرار نمی‌گیرد. برای نمونه در بهزیستی یا یک بیمارستان کارهای بسیار زیادی انجام می‌شود اما این اطلاعات به اشتراک گذاشته نمی‌شود، و یا با تغییر ریاست،حتی امکان دارد این دست آورد ها واطلاعات بایگانی هم بشود. در حالی که نمونه های در بعضی از کشورها و نمونه معرفی شده امروز در کانادا اگر زحمتی کشیده می‌شود سعی به فراگیر کردن و حتی جهانی کردن آن میکنند ما در ایران هم می‌توانیم با مشاهده فیلم‌هایش از آن بهره‌مند شویم.

او افزود: برخی سازمان‌ها نیز خود را مکلف به سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت روان نمی‌دانند. اگر این سرمایه‌گذاری وجود داشته باشد تا نیروی آن سازمان مثل یک پزشک دچار آسیب روانی نشود، آن نیرو می‌تواند خدمات خود را به نحو بهتری به جامعه ارائه دهد. اگر این سرمایه‌گذاری وجود داشته باشد جوان ما دچار یاس و ناامیدی نمی‌شود و می‌تواند آینده را بسازد.

رئیس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران سپس خواستار ارائه خدمات متمایز توسط پلی کلینیک سلامت روان رسا شد و گفت: همیشه مایل بودم از مجموعه‌ای برخوردار باشیم که یک کلینیک معمولی نباشد بلکه بتواند در حوزه بهداشت و روان، که پایه بسیاری از مشکلات دیگر است کنشگری و اطلاع‌رسانی و فعالیت داشته باشد.

او در پایان افزود: امیدوارم با حضور شما همکاران گرانقدر، دکتر للـه‌گانی و همت بالای دکتر رسایی بتوانیم مجموعه‌ای متمایز از مجموعه‌های معمول یا دست کم مجموعه‌ای جزو برترین مجموعه‌هایی که در حوزه روان کار می‌کنند را فراهم کنیم و در خدمت جامعه به ویژه جوانان باشیم.

در این نشست هریک از اعضا به بیان نقطه نظرات خود در خصوص برنامه‌های سال ۱۴۰۲ در حوزه سلامت روان پرداختند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *